štvrtok 11. augusta 2011

BenQ DV-S11

BenQ DV-S11

BenQ S11 kamera nakrúcala film môžete okamžite ukázať svojim priateľom - a to nielen na 3,5 palcový displej, vstavaný, ale na stenu, s vstavanou LED projektor - obraz môže mať uhlopriečku až 50 "(127 cm) Okrem toho, po pripojení k PC S11. môže byť prevedený na kameru poslať ďalších materiálov - videoklipy, filmy, atď - a sledovať ich na veľkej obrazovke.

Športové potreby - Športové

Použitie fotoaparátu za všetkých podmienok, ako pri rodinnú dovolenku alebo oslavu, môžu používatelia rýchlo a ľahko zdieľať svoje nahrávky s priateľmi a rodinou.

Vhodné použiť dotykový LCD displej je fotoaparát, ktorý umožňuje nielen prezeranie natočeného materiálu, ale výber jednotlivých filmov snímok a uložiť ich do pamäte fotoaparátu (a SD) z rôznych snímok - bez zapojenia počítača pre tento účel.

BenQ S11 je na svete prvý miniatúrny Full HD videokamera so zabudovaným projektorom, navrhnuté a vyrobené podľa najnovších štandardov a ergonomický dizajn. Kryt je vyrobený z hliníka pekné kombinácii s plastmi. Zaoblené tvary a dotykového displeja je kamera je veľmi šikovný a pohodlné použitie.

Často, ako stlačíte tlačidlo nahrávania, ale uniká nám začiatok zaujímavú akciu - pes utečie z rámu nás, dieťa sa už zmenilo svoje pôvabné Wink ... BenQ S11 je žiadny liek - pre-nahrávanie záznamov pre nás - spôsob, ako ušetriť - to je to, čo sa stane 3 sekundy pred stlačením tlačidla pre nahrávanie ... čo to znamená v praxi, každý sám za seba asi dobre dopowie, pripomínajúce jeho neúspešného filmu.

BenQ S11, 10 definované režimy, ktoré upravujú parametre snímania pre rôzne typické podmienky. Jedná sa o režimy: Auto, noc, šport, krajina, portrét, slnko, Ohňostroj, Kvety, Piesok / sneh a voda. Vďaka nim môžu aj neskúsení používatelia fotografovať aj za rôznych podmienok, rýchlo sa meniace parametre - výberom vhodného režimu.

Kamera S11 má dotykový displej s rozlíšením 230 000 pixelov a jas 300cd/m2.
Intuitívny navigačný systém zjednodušuje ovládanie kamery pre nahrávanie videa, natáčal a prezeranie materiálov. Cez port HDMI možno fotoaparát pripojiť priamo k televízoru alebo monitoru a skontrolujte nahraný materiál.