utorok 21. júna 2011

Chladnička s mrazničkou COF 34 SAE-1

Chladnička s mrazničkou COF 34 SAE-1 Nová chladnička - mraznička COF 34 SAE-1 ARDO značky je kombináciou funkčnosti a výkonu. Atraktivity Zariadenie sa skladá okrem iného, ​​že v dolnej časti chrbtice, bol vybavený až 4 zásuvky s celkovou kapacitou až 94 litrov. Cez priestranný mraznička, chladnička spotrebuje iba 0,98 kWh energie, čo ju radí do kategórie vysoko energeticky účinné bieleho tovaru v triede A.

Atraktivitu novej chladničky - mrazničky ARDO pre budúcich užívateľov, a to aj zvýšenie položiek vybavenia, ako sú:

Automatické odmrazovanie systém NO FROST chladničiek a mrazničiek.
AntiBacteria systému, tzn. shell ionizovaného striebra, ktoré sú pokryté vnútorné steny prístroja. Pomáha udržiavať čistý a zariadení uložených potravín zostať dlhšie čerstvý.
Chladivo R 600 izobután, znižuje objem zariadení a príčiny, ktoré sa neupcháva chladiaci systém, čo vedie k dlhšej životnosti zariadenia dvakrát.
Chladenie výrobku je vybavený aj sklenené police vyrobená z tvrdeného skla, ktorý umožňuje rýchle a veľmi ľahké čistenie týchto položiek v umývačke riadu. Ďalšie police pre nápoje, je ďalším prvkom, ktorý zvyšuje funkčnosť tohto výrobku pri každodennom používaní. Chladnička - celková kapacita 270 l umožňuje uložiť pôsobivé množstvo jedla, rovnaký presvedčiť tých najnáročnejších užívateľov zariadenia
Športové potreby - Športové .