štvrtok 13. januára 2011

Ako skryť káble pre TV

Ako skryť káble pre TV TV, DVD prehrávač, satelitný prijímač, domáce kino, veža reproduktor ... A všetky metrov pripojené k nevzhľadné káble, ktoré spleť pod skriňu. Najlepší spôsob, ako problém zamotané káble pre TV je bezdrôtový prenos dát technológiou, ktorá umožňuje úplne eliminovať drôty. Avšak, vzhľadom k vysokej cene k dispozícii zariadenie nie je riešením pre každého, okrem toho, že rovnaký HD technológie je stále vo fáze vývoja. Je preto potrebné nájsť iné riešenie.

Jednoduchý spôsob, ako ich používať pásy maskovanie. Ak chcete kúpiť, sú špeciálne rúrky (v rôznych farbách a veľkostiach), ktorý ľahko sa ohýbal do tvaru im. Pásy a pásky umožniť trochu usporiadať neporiadok - sú viditeľné, ale nie tak znetvořující sú káble voľne visela.

Správne navrhnutý nábytok umožňujú úplne eliminovať problém - napríklad, televízny kútik postavené s pomocou Muunto. Špeciálna servisné panel umožňuje vytvoriť dokonale rovnú plochu, ktorá pokrýva celé steny, ktorá - vďaka sprievodcovi - môže byť umiestnený napríklad TV a reproduktory. Prázdny priestor v paneli (približne 10 cm hĺbka) sú vo všetkých drôty, a tak zostáva v nedohľadne. Toto riešenie umožňuje explicitné nekomplikovanej nové káble alebo ich nahradiť. Zraňujúci spodných skriniek, ktoré sú určené na zakrytie ďalších audiovizuálnych zariadení sú vyrobené zo špeciálneho materiálu absolvovanie infračervený lúč. To umožňuje komunikáciu so zariadením nie je ovplyvnený. Účinok je naozaj zaujímavé - vyzerá to atraktívne a moderné.