nedeľa 23. januára 2011

H5080 a H5085 Vivitek

H5080 a H5085 Vivitek Výmenných objektívov a posun objektívu funkcie (tzv. posunu objektívu), pre ideálne kvality obrazu za rôznych podmienok bývania (vrátane veľkého rozsahu vzdialeností od premietacie plátno). H5080 má jas 1600 ANSI lumenov a kontrast 25,000:1, a H5085 1800 ANSI lumenov, respektíve aj 35.000:1. Oba modely ponúkajú ISF kalibráciu, s 3 vstupmi HDMI a hlučnosť ventilátora iba 27 dB v režime ECO.

Obidva projektory sú ideálne produkty pre náročných užívateľov. Ponúkajú nielen vynikajúcu kvalitu obrazu, ale aj celý rad riešení s cieľom uľahčiť jeho inštaláciu a prevádzku. Posun objektívu funkcie (tzv. posun objektívu) pracovať v dvoch rozmeroch (vertikálne a horizontálne), ktorý umožňuje správne geometriu obrazu.

Vivitek H508x projektory sú vybavené dvoma 12V spúšť, čo umožňuje vývoj automatického riadenia obrazovku a / alebo skrytie miestnosti (odchádzajúci žalúzie) v čase, keď je projektor zapnutý. Pri vypnutí projektora obrazovka je zaťahovacej a žalúzie zdvihol. Toto riešenie je veľmi výhodné, keď je premietacie miestnosť tiež pre rôzne iné účely.

Pri inštalácii projektora je často nevyhovujúce získať zodpovedajúce veľkosť obrazu na miesto, kam chcete nainštalovať - v prípade projektorov H508x je oveľa ľahšie, pretože používateľ má na výber z troch šošoviek: krótkoogniskowy (VL903G), štandardná (VL901G) a dlhé vzdialenosti-(VL905G .) Prvá umožňuje maximálnu veľkosť obrazu z krátkej vzdialenosti (menej ako 2 m), druhá umožňuje obraz získať maximálnej vzdialenosti 3-4 m, a tretí s odstupom 5-7.5 m, ktorý je na konci haly alebo z premietacie kabíny v kine .

Kalibrácia ISF (Imaging Science Foundation) je presné nastavenie rôznych parametrov obrazu (napr. nasýtenia každej farebnej zložky, úroveň bielej a čiernej), takže obraz na obrazovke zodpovedá pôvodnému. Kalibrácia sa vykonáva v mieste inštalácie u cieľovej podmienky projektor projekcie, pre každú z oddelených vstupných zdrojov (DVD, BluRay, počítač, atď). Proces sa vykonáva profesionálne ISF certifikované a vhodné meracie zariadenia.