piatok 7. januára 2011

Chrumkavá raňajky

Chrumkavá raňajky Chutné Chlieb je nepostrádateľnou súčasťou raňajky. Ráno jedlo bude unikátny, napríklad chlieb ľahko opečenú będzie. Voňajúce chlebom alebo chrumkavý chlieb hrianok najnovšie parížskej zabezpečiť Gorenje. Raňajky, pripravené s pomocou modelov T 900 a T 900 B bude príjemný štart do nového dňa.

Stačí vložiť chleba na pár minút k zariadeniu a nastavte dobu varenia vychutnať si okamih jeho lahodnú chuť. Ľahké zhnednutie chleba, si grilovanie na nízku úroveň (1-2). Ak máte radi toastový chlieb je ťažšie nastaviť hriankovač na 5, 6 alebo 7 stupňov. Ak chcete zapnúť hriankovač, zmáčkneš páčku až na dno. V mihnutia oka zo zariadenia pripravené na vyskočí, chutné toasty a opekač sa automaticky vypne. Chlieb sa dá odstrániť stlačením tlačidla STOP na hornej strane prístroja.

Okrem stupňa elektronické ovládanie hriankovača przyrumienienia sú vybavené funkciou kúrenia a odmrazovacie chleba. Okrem toho, vzhľadom na veľmi hlboko do vrecka a široký, môžeme pripraviť toast v rôznych veľkostiach.
Model T 900 a T 900 B veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Omrvinky chleba ostali z grilovania zhromažďovať na osobitný zásobník, ktorý je umiestnený na spodnej strane prístroja. Len jeden krok odstráni z hriankovača zásobníka a vyprázdniť. Utrite vlhkou látkou a vybavenie bude vyzerať ako nový.